jueves, 31 de julio de 2014

Les app que t'emportaràs de viatge





Rocío Gómez, per L'Actual 

Durant les vacances no som capaços de desprendre’ns dels nostres smartphones. Ens agrada piular que estem en una platja paradisíaca, compartir amb els nostres amics a Facebook que estem prenent un aperitiu, i penjar a Instagram el record d’un sopar en bona companyia. Però hi ha altres aplicacions per als nostres telèfons que poden fer-nos el viatge encara més fàcil, i evitar que hàgim de carregar amb una guia tradicional perquè ens ofereixen tota la informació que necessitem.

Una de les aplicacions preferides per a viatjar en línia és “Minube”. Molt intuïtiva i pràctica, recull les principals atraccions i monuments de bona part de les ciutats europees -grans i petites-, amb fotografies, recomanacions de rutes i comentaris fets pels usuaris de la pàgina, blocaires especialitzats en viatges. Seguint l’estil col·laboratiu de contingut fet a partir de les experiències i fotografies dels usuaris, es troba “TripAdvisor”, app avesada a comparar preus i opinions sobre hotels i restaurants, i contractar aquests serveis aconseguint la millor oferta que es trobi a la xarxa.


Per consultar aquestes aplicacions sense haver de pagar un sobrecost a la nostra tarifa de telefonia, una de les eines més útils és l’app “Wi-Fi Finder”, aplicació que permet trobar els punts de connexió sense fils que estiguin més a prop. 


Si sou dels que encara no heu tancat un viatge i espereu fins a l’últim minut, us recomanem que consulteu “Skyscanner”, un comparador de preus de vols molt efectiu i àgil que us ajudarà a triar destinació en funció del vostre pressupost. En la mateixa línia, “Hotel Tonight” i “Wehostels”, us aconseguirà ofertes d’hotels per a la mateixa nit amb descomptes de fins el 70%.